The Lansing, MI office of Delta Vision Optical was relocated to a tenant space on a main thoroughfare across from the Lansing Mall. In addition to gaining more visibility, the owner also wanted to bring the interiors up to date without intimidating the mixed clientele. The budget was maintained by utilizing the existing restrooms, soffits, ceiling grid, and light fixtures in the new tenant space and by refinishing the millwork and doors from the previous tenant space. Additional decorative lighting; fresh finishes in shades of green, yellow, and gray; and new flooring and furniture gave the office a bright and welcoming atmosphere. The design also provided an opportunity for more efficient layout of the reception and laboratory spaces and bringing the contacts station to the front of house area. Overall, the new office design will complement the Delta Vision brand for many years to come.